Beleggen bonus acties overzicht

Beleggen bonus acties januari 2021

In dit artikel:

Beleggen bonus acties overzicht in geld en gratis aandeel

Bijna altijd zijn er beleggen bonus acties beschikbaar waarmee je als beleggen beginner kennis kunt maken met beleggen. Deze bonus acties zijn overigens ook interessant voor beleggers met (veel) meer ervaring. Via beleggen bonus acties behaal je namelijk een hoog rendement door meestal slechts een relatief klein bedrag te hoeven beleggen. Ideaal natuurlijk als je op een laagdrempelige manier een voor jou volledige nieuwe beleggen aanbieder wilt uitproberen. In dit beleggen overzicht zet ik enkel de tijdelijke beleggen bonus acties in geld en gratis aandeel waaraan ik zelf ook deelneem en vertrouw.

De aanbieders van beleggen bonus acties zijn steeds verschillend omdat ze tijdelijk zijn. Deze blog zal regelmatig ge-update worden indien er nieuwe beleggen bonus acties beschikbaar zijn waaraan ik heb besloten deel te nemen.

Laatste update: 15-01-2021

Ben je benieuwd waarom ik altijd mee doe aan beleggen bonus acties? Lees hierover mijn blog.

Lees ook: GRATIS CRYPTO VERDIENEN MET COINBASE EARN | VRAAG EN ANTWOORD OVERZICHT


Geld bonus als welkomstcadeau

Momenteel zijn er vijf beleggen bonus acties waarbij ik deelneem (of heb deelgenomen) aan een bonus actie in geld. Bij zowel Semmie, Robeco, Centraal Beheer, en Crypto.com hebben ze een tijdelijke bonus actie waaraan je direct zou kunnen deelnemen.

Wil je direct naar de gratis aandeel acties? Klik dan hier voor het overzicht.

Het is helaas niet langer mogelijk om deel te nemen aan de Kendu-, Openbank-, en ASN beleggen bonus acties in geld. Een verlopen actie kan bij succes opnieuw geopend worden. Recent is de actie van Centraal Beheer weer mogelijk bijvoorbeeld!

Beleggen bonus actie in geld van 15 euro bij Semmie voor nieuwe klanten

Semmie is begin november 2020 door IEX uitgeroepen tot beste keuze in de categorie online vermogensbeheer. De mobiele app van Semmie is namelijk zeer gebruiksvriendelijk en het is mogelijk om te beleggen tegen de laagste kosten in de categorie online vermogensbeheer. Bovendien is het overigens ook mogelijk om via een internet browser in te loggen wat ook net zo goed werkt. Zelf beleg ik nu sinds juli 2020 bij Semmie en ik ben er erg enthousiast over. Mijn belegging bij Semmie doet het namelijk uitstekend en alles werkt zeer eenvoudig.

Semmie beleggingspotje t.w.v. 50 euro storting (inclusief 7.26% rendement; update van 12 november 2020) om 15 euro bonus te kunnen verdienen
Semmie beleggingspotje t.w.v. 50 euro storting (inclusief 7.26% rendement; update van 12 november 2020) om 15 euro bonus te kunnen verdienen

Bij Semmie hebben ze momenteel een tijdelijke beleggen bonus actie in geld voor nieuwe klanten waarbij je 15 euro cadeau krijgt mits je voldoet aan de voorwaarden (zie hieronder ook de belangrijkste spelregels/voorwaarden). De minimale inleg om hiervoor in aanmerking te komen is 50 euro. Indien de waarde van deze inleg gelijk blijft dan is het rendement 30% (berekening: 15/50 = 30%). Het openen van een rekening kost ongeveer vijf minuten van jouw tijd. Let op: de tijdelijke beleggen bonus actie in geld van 15 euro bij Semmie is slechts geldig t/m 31-01-2021. Hierna is het niet meer mogelijk om aan deze actie deel te nemen.

De spelregels/voorwaarden:

 • Je bent geen bestaande klant van Semmie;
 • Deze actie is geldig t/m 31-1-2021;
 • Stort en beleg minimaal 50 euro (in vijf minuten een rekening geopend);
 • Minimaal drie maanden het geld belegd laten staan (en niet vergeten je ‘booster’ van 15 euro activeren);
 • Je kunt je eigen vrienden ook uitnodigen om nog vaker 15 euro bonus te verdienen en het rendement verder te verhogen;
 • De officiële voorwaarden kan je hier nalezen.

Klik hier of op onderstaande afbeelding om direct een storting te doen op de Semmie rekening om 15 euro bonus te kunnen verdienen.

15 euro booster activeren Semmie - beleggen bonus actie in geld
15 euro booster activeren Semmie – beleggen bonus actie in geld

Semmie is in principe ontwikkeld voor mensen die heel graag willen beleggen maar niet goed begrijpen hoe er mee te starten. Semmie helpt je hiermee op weg! Uiteraard kan je ook deelnemen aan deze actie als je hartstikke goed begrijpt hoe je moet beleggen en graag gemakkelijk (15/50) 30% rendement verdient als de waarde van je 50 euro belegging gelijk blijft. Het kan ook hoger of lager zijn afhankelijk van wat de waarde van de belegging doet. Als de waarde van jouw belegging zakt tot 35 euro heb je alsnog geen verlies gemaakt vanwege de 15 euro bonus.

Semmie - 'Invite a friend' 15 euro beleggen bonus actie in geld
Semmie – ‘Invite a friend’ 15 euro beleggen bonus actie in geld

Beleggen bonus actie in geld van 25 euro bij Robeco voor nieuwe klanten

Robeco beleggen bonus actie in geld van 25 euro
50 euro minimaal storten om 25 euro beleggen bonus actie startgeld te ontvangen

Bij Robeco hebben ze momenteel een beleggen bonus actie in geld voor nieuwe klanten waarmee je 25 euro startgeld krijgt als je begint met beleggen. De minimale inleg om hiervoor in aanmerking te komen is 50 euro. Indien de waarde van deze inleg gelijk blijft is het rendement 50% (berekening: 25/50 = 50%)! Het openen van een rekening kost je ongeveer vijf minuten van jouw tijd.

Meld je aan via deze link (of door op onderstaande afbeelding te klikken) en vul hierbij de volgende promocode in als hierom wordt gevraagd: 408732

Beleggen bonus actie in geld van 25 euro bij Robeco
Beleggen bonus actie in geld van 25 euro bij Robeco

De belangrijkste voorwaarden voor de 25 euro startgeld zijn als volgt:

 • De actie is alleen geldig voor nieuwe klanten van Robeco en niet te combineren met andere acties van Robeco;
 • De actie is alleen geldig gedurende de actieperiode welke actief is zolang deze nog op de website van Robeco staat;
 • Start binnen twee maanden na aanmelding met beleggen op je Robeco rekening;
 • Leg minimaal 50 euro in op je Robeco beleggingsrekening;
 • Hierbij is het belangrijk dat je je inleg minstens drie maanden op de rekening laat staan waarbij je na minstens één maand 25 euro startgeld zult ontvangen.

De overige actievoorwaarden kun je hier nalezen.

Beleggen bonus actie in geld van 65 euro bij Centraal Beheer voor nieuwe klanten

Centraal beheer 65 euro bij minimale inleg 500 euro. Één van de beleggen bonus acties.
Centraal Beheer is onderdeel van Achmea.

Bij Centraal Beheer hebben ze momenteel weer een tijdelijke beleggen bonus actie in geld voor nieuwe klanten waarbij je 65 euro cadeau krijgt mits je voldoet aan de actievoorwaarden. De minimale inleg om hiervoor in aanmerking te komen is 500 euro. Indien de waarde van deze inleg gelijk blijft dan is het rendement 30% (berekening: 65/500 = 13%). Het openen van een rekening kost ongeveer vijf minuten van jouw tijd.

Let op: de tijdelijke beleggen bonus actie in geld van 65 euro bij Centraal Beheer is geldig vanaf 19 oktober t/m 29 januari 2021. Hierna is het niet meer mogelijk om aan deze actie deel te nemen. Klik hier als je hieraan direct wilt deelnemen.

Aan bovenstaande actie heb ik eerder deelgenomen in juni 2020. Inmiddels (update 14-11-2020) staat mijn rendement op 28,68% (mede dankzij de bonus van 65 euro). Klik hier voor mijn vorige update in mei 2020 met wat extra informatie.

Beleggen bonus actie in geld van 21 euro bij Crypto.com voor nieuwe klanten

MCO Visa card: Ruby Steel van 'Composite Metal'. 25 dollar (21 euro) één van de beleggen bonus acties in geld.
MCO Visa card: Ruby Steel van ‘Composite Metal’

Hoe kan ik de MCO Visa card Ruby Steel direct bestellen?

De MCO Visa card kun je direct hier aanvragen. Een andere manier is om direct de Crypto app te downloaden en de volgende referral code bij aanmelding te gebruiken: ah77q9e2sp

Bij aanvraag van een Ruby Steel Visa card krijgen wij allebei 25 dollar cadeau (ongeveer 21 euro met de huidige wisselkoers). Deze beleggen bonus actie in geld kun je direct terugstorten naar je bankrekening of besluiten om uit te geven in jouw favoriete winkel. Ik ben zeer enthousiast vanwege de voordelen die de MCO Visa card biedt (zeker in combinatie met Curve). Een review van de MCO Visa card kun je hier lezen.

Voordelen van de MCO Visa Ruby Steel card

Met de MCO VISA card krijg je standaard 1 tot 8% cashback op alle aankopen met de kaart bij alle winkels die een betaling met de Visa card accepteren (zoals de Lidl, Aldi, Ikea etc.). De cashback krijg je in de MCO crypto app maar kun je gemakkelijk en direct verkopen voor euro’s.

De MCO Visa card is vooral in combinatie met Curve zeer interessant. Door middel van bijvoorbeeld ’time travel’ kun je via Curve tot 90 dagen terug cashback krijgen. Zelf doe ik dat al om zoveel mogelijk cashback te verdienen. Daarbovenop kun je door Curve met de MCO Visa card betalen via Apple Pay en veel andere betalingsmogelijkheden. Ten slotte krijg je vanaf de de Ruby Steel MCO Visa Card card 100% cashback op Spotify Premium elke maand. M.a.w. gratis Spotify Premium luisteren elke maand zonder irritante reclames!

Review MCO Visa card

De review van de MCO Visa card kun je hier lezen.

Alvast veel plezier met de metalen Ruby Steel card (of één van de andere MCO VISA cards) als je besluit om deze te bestellen! Ik zou het waarderen als je deze bestelt via mijn link. Alles wat Geldhamster.nl hiermee verdient wordt gebruikt om de blog te verbeteren, o.a. reviews te schrijven en je op de hoogte te houden van de laatste beleggen bonus acties! Het bestellen via mijn link kost je verder niks extra en je krijgt 21 euro (25 dollar) als welkomstbonus.

MCO Visa card 1 tot 8% standaard cashback afhankelijk van welke MCO VISA card je kiest.

Gratis aandeel bonus

Bij zowel Bux Zero als Trading 212 kan je via de beleggen bonus acties een gratis aandeel als welkomstcadeau krijgen. Hiervoor hoef je slechts één euro in te leggen. Zo simpel is het!

Gratis aandeel bonus bij ‘Bux Zero’

Bux Zero: beleggen zonder commissie en een gratis aandeel via de beleggen bonus actie.
BUX heeft een intensieve samenwerking met de ABN AMRO Clearing Bank. Het geld dat wordt gestort in de Bux app staat bij ABN AMRO Clearing Bank. De aandelen die je in de Bux Zero app hebt aangekocht worden ook bij de ABN AMRO Clearing Bank bewaard.

Bij Bux Zero hebben ze een beleggen bonus actie waarbij je na aanmelding één gratis aandeel cadeau krijgt. Hiervoor kom je al in aanmerking als je ten minste één euro aan geld stort. Het gratis aandeel kan je niet zelf kiezen waarbij Bux Zero willekeurig kiest welk aandeel dit zal zijn. Als je heel veel geluk hebt krijg je een aandeel van 200 euro. Heb je minder geluk dan is het aandeel in ieder geval meer dan één (1) euro waard. Toch een leuke start als beleggen beginner of als meer ervaren belegger die een nieuwe beleggen aanbieder wilt uitproberen? Als je je via mijn onderstaande link aanmeldt krijgen jij en ik allebei een gratis aandeel cadeau via deze beleggen bonus actie.

De algemene voorwaarden van deze beleggen bonus gratis aandeel actie kan je hier vinden.

Stappenplan gratis aandeel ‘Bux Zero

Stap 1: Klik op deze link of op onderstaande afbeelding om direct een account aan te maken;

Gratis aandeel via Bux Zero. Één van de beleggingsacties voor een gratis aandeel.
Klik op bovenstaande afbeelding om je direct aan te melden voor deze tijdelijke gratis aandeel actie.

Stap 2: Vul je e-mail adres in en klik op aanmelden;

Na inloggen en aanmelding in de Bux Zero krijg je deze melding!
Een gratis aandeel van Bux Zero wacht op jou!

Stap 3: Download nu de Bux Zero app en vul hetzelfde e-mail adres in om in te loggen;

Stap 4: Na goedkeuring van je aanmelding hoef je slechts een geldstorting te doen van ten minste één euro en direct hierna krijg je één gratis aandeel van Bux Zero!

Veelgestelde vragen Bux Zero gratis aandeel actie

Wanneer krijg ik mijn gratis aandeel van Bux Zero?

Het gratis aandeel van Bux zero ontvang je binnen 15 dagen en enkel op werkdagen. Zelf heb ik mijn account op een zondag aangemaakt en geactiveerd. De volgende dag in de ochtend kreeg ik mijn gratis aandeel!

Welk aandeel zal ik krijgen van Bux Zero?

Het gratis aandeel wordt willekeurig gekozen en de waarde zal minimaal één (1) en maximaal 200 euro zijn.

Kan ik zelf ook vrienden uitnodigen om gratis aandelen te krijgen via Bux Zero?

Als je jezelf hebt aangemeld via mijn link kan je hierna je eigen vrienden uitnodigen. Tot een maximum van 10 vrienden kunnen zich via jouw link aanmelden waarbij ook jij opnieuw een gratis aandeel krijgt tot een maximum van 10 gratis aandelen! Hierna kan je wel meer vrienden uitnodigen maar jij zult geen gratis aandeel meer krijgen via jouw ‘invite’ link.

Wanneer kan ik mijn gratis Bux Zero aandeel verkopen en de waarde terugstorten naar mijn bankrekening?

De periode waarin je je gratis aandeel kunt verkopen en de waarde in euro kunt storten naar je bankrekening is steeds verschillend en wordt door Bux regelmatig aangepast. Zelf heb ik nog niet besloten tot wanneer ik de aandelen zal aanhouden. Als ervaren belegger bevalt Bux Zero mij goed en daarom laat ik de aandelen voorlopig gewoon staan.

Kan ik geld verliezen bij Bux Zero?

Je kunt niet meer verliezen dan de waarde van je Bux Zero account. Als je de één euro storting (of meer) om het gratis aandeel te krijgen niet gebruikt om te beleggen via de app dan kan je dit bedrag natuurlijk niet verliezen. Het enige wat minder waard (of meer) kan worden is het aandeel dat je gratis cadeau krijgt via de beleggen bonus actie van Bux Zero. Aangezien je deze gratis hebt gekregen ben ik van mening dat het verliezen van waarde op een gratis aandeel niet iets is om je heel veel zorgen over te maken. Via deze manier kan je op een gratis manier kennis maken met beleggen en bekijken of het iets voor je is.

Gratis aandeel bonus bij ‘Trading 212’

Trading 212 beleggen bonus actie met een gratis aandeel.
Trading 212 is de nummer één app in het Verenigd Koninkrijk om zonder commissie mee te beleggen. De site is volledig in het Nederlands waarbij iDeal o.a. werkt.

Trading 212 is een vergelijkbare aanbieder als Bux Zero. Bij Trading 212 hebben ze ook een beleggen bonus actie waarbij je na je aanmelding één gratis aandeel als welkomstcadeau krijgt. Hiervoor kom je in aanmerking als je ten minste één euro aan geld stort. Het gratis aandeel kan je niet zelf kiezen. Trading 212 kiest willekeurig net als bij Bux Zero welk aandeel dit zal zijn. Als je heel veel geluk hebt krijg je een aandeel van 100 euro. Heb je minder geluk dan zal die minder waard zijn. Toch een leuk begin als beleggen beginner of als meer ervaren belegger die een nieuwe beleggen aanbieder wilt uitproberen? Als je je via mijn onderstaande link aanmeldt krijgen jij en ik allebei een gratis aandeel cadeau via deze beleggen bonus actie.

De algemene voorwaarden van deze beleggen bonus gratis aandeel actie kan je hier vinden.

Klik hier of op onderstaande afbeelding om direct binnen vijf minuten een Trading 212 account aan te maken.

Gratis aandeel via Trading 212. Één van de beleggen bonus acties waarbij je een gratis aandeel krijgt.
Een gratis aandeel van Trading 212 wacht op jou!

In de Trading 212 app is het ook mogelijk om een Trading 212 promocode in te vullen. Hiermee krijg je direct een gratis aandeel na een storting van ten minste één euro. Gebruik de onderstaande Trading 212 promocode.

Trading 212 promocode 2021: HEJ6fpFG

Trading 212 promocode gratis aandeel van maximaal 100 euro
Trading 212 promocode gratis aandeel van maximaal 100 euro

Veelgestelde vragen Trading 212 promocode 2021 gratis aandeel actie

Wanneer krijg ik mijn gratis aandeel van Trading 212?

Je krijgt je gratis aandeel binnen uiterlijk drie werkdagen en als je ten minste één (1) euro hebt gestort op de rekening van Trading 212. Zelf kreeg ik mijn aandeel binnen een half uurtje. Je kunt gemakkelijk geld storten via iDeal en veel andere betalingsmogelijkheden.

Welk aandeel zal ik krijgen van Trading 212?

Het gratis aandeel wordt willekeurig gekozen en de waarde zal maximaal 100 euro zijn.

Kan ik zelf ook vrienden uitnodigen om gratis aandelen te krijgen via Trading 212?

Als je jezelf via hier hebt aangemeld kan je je eigen vrienden hierna ook uitnodigen. Tot een maximum van 20 vrienden kunnen zich via jouw link aanmelden waarbij ook jij opnieuw een gratis aandeel krijgt! Hierna kan je wel meer vrienden uitnodigen maar jij zult geen gratis aandeel meer krijgen via jouw ‘invite’ link.

Wanneer kan ik mijn gratis Trading 212 aandeel verkopen en de waarde terugstorten naar mijn bankrekening?

Het gratis aandeel kan je verkopen nadat je deze drie dagen in je bezit hebt gehad. Mijn advies zou zijn om het aandeel sowieso minstens 30 dagen aan te houden. Indien je je aandeel hebt verkocht en de waarde in euro op je beleggingsrekening hebt staan van Trading 212 kan je dit geld pas 30 dagen na het ontvangen van het gratis aandeel terugstorten naar je beleggingsrekening.

Kan ik geld verliezen op Trading 212?

Je kunt niet meer verliezen dan de waarde van je Trading 212 account. Als je de één euro storting (of meer) om het gratis aandeel te krijgen niet gebruikt om te beleggen via de app dan kan je dit bedrag natuurlijk niet verliezen. Het enige wat minder waard (of meer) kan worden is het aandeel dat je gratis cadeau krijgt via de beleggen bonus actie van Trading 212. Aangezien je deze gratis hebt gekregen ben ik van mening dat het verliezen van waarde op een gratis aandeel niet iets is om je heel veel zorgen over te maken. Via deze manier kan je op een gratis manier kennis maken met beleggen en bekijken of het iets voor je is.


Verlopen beleggen bonus acties

Hieronder staan beleggen bonus acties waar ik aan heb meegedaan maar waaraan jij helaas niet meer aan mee kunt doen. Het zou zomaar kunnen dat deze acties opnieuw terugkeren in de toekomst. Voor ASN Bank, Centraal Beheer, en Kendu heb ik ook een status update neergezet m.b.t. hoeveel rendement ik t/m nu toe heb gemaakt.

Beleggen bonus actie in geld van 40 euro bij Openbank met de Openbank ‘friend referral’ actie voor nieuwe klanten

Beleggen bonus actie in geld van 40 euro bij Openbank met de Openbank 'friend referral' actie voor nieuwe klanten bij een storting van minstens 500 euro
Beleggen bonus actie in geld van 40 euro bij Openbank met de Openbank ‘friend referral’ actie voor nieuwe klanten bij een storting van minstens 500 euro

Bij Openbank hadden ze een tijdelijke beleggen bonus actie in geld voor nieuwe klanten waarbij je 40 euro cadeau kreeg mits je voldeed aan de voorwaarden. De minimale inleg om hiervoor in aanmerking te komen was 500 euro. Indien de waarde van deze inleg gelijk blijft is het rendement 8% (berekening: 40/500 = 8%). Het openen van een rekening kost ongeveer vijf minuten van jouw tijd. Let op: de tijdelijke beleggen bonus actie in geld van 40 euro bij Openbank was slechts geldig vanaf 22 oktober t/m 31 december 2020.

Via deze link vind je meer informatie op Geldhamster.nl om jezelf direct aan te melden! Indien je direct naar de site van Openbank wilt om deel te nemen aan de actie klik hier. Meer informatie over Openbank kun je hier rustig nalezen.

Indien je in plaats van 40 euro cadeau graag 55 euro aan rente bij elkaar wilt sparen kun je beter deelnemen aan de ‘Welkom spaarrekening actie van 2% rente’ bij Openbank. Hier kun je er meer over lezen op de Geldhamster.nl website of ga rechtstreeks naar de ‘Welkom spaarrekening’ pagina van Openbank indien je direct actie wilt ondernemen. De ‘Welkom spaarrekening’ actie heeft momenteel overigens geen tijdelijke looptijd in tegenstelling tot de ‘friend referral’ actie.

Lees ook: TOT 2% RENTE BIJ OPENBANK EN TOCH SPAAR IK BIJ DE ING 

Beleggen bonus actie in geld van 100 euro bij Openbank met de ‘Robo-Advisor’ actie voor bestaande én nieuwe klanten

Beleggen bonus actie in geld van 100 euro bij Openbank met de 'Robo-Advisor' actie voor bestaande én nieuwe klanten
Beleggen bonus actie in geld van 100 euro bij Openbank met de ‘Robo-Advisor’ actie voor bestaande én nieuwe klanten bij een storting van minstens 1000 euro

Bij Openbank hadden ze een tijdelijke beleggen bonus actie in geld voor bestaande én nieuwe klanten waarbij je 100 euro cadeau kreeg mits je voldeed aan de voorwaarden. De minimale inleg om hiervoor in aanmerking te komen was 1000 euro. Indien de waarde van deze inleg gelijk blijft is het rendement 10% (berekening: 100/1000 = 10%). Het openen van een rekening kost ongeveer vijf minuten van jouw tijd. Let op: de tijdelijke beleggen bonus actie in geld van 100 euro bij Openbank was slechts geldig vanaf 6 november t/m 31 december 2020.

Via deze link vind je meer informatie op de Geldhamster.nl website om jezelf direct aan te melden! Indien je direct naar de site van Openbank wilt om deel te nemen aan de actie klik hier. Meer informatie over geautomatiseerd beleggen met de ‘Robo-Advisor’ kun je hier rechtstreeks op de Openbank website rustig nalezen.

Beleggen bonus actie in geld van 20 euro bij ASN Bank voor nieuwe klanten

ASN Bank. Één van de beleggen bonus acties in geld.
ASN Bank is onderdeel van de Volksbank.

ASN beleggen: 20 euro cadeau bij 20 euro inleg na twee maanden. De actie was geldig van 25 mei 2020 tot en met 31 juli 2020. Het was belangrijk de belegging in ieder geval te hebben gedaan vóór 1 augustus 2020 als je 20 euro cadeau wilt krijgen. Ik raad je aan om de volledige actievoorwaarden door te lezen voordat je beslist of je aan deze actie wilt deelnemen. Het is belangrijk je te houden aan de actievoorwaarden omdat je anders geen aanspraak kunt maken op de beleggen bonus actie in geld van 20 euro na twee maanden.

Mijn ervaring met ASN Bank beleggen:

Update 27-8-2020:

ASN Bank beleggen kan niet via een app. Dit moet via de website welke prima werkt. Mijn rendement op mijn inleg van 25 euro is 4.97%. Daarnaast heb ik op 27-8-2020 de geld bonus van 20 euro cadeau gekregen. Hiermee is het rendement wat ik behaald op mijn inleg van 25 euro in totaal 86.12%. De berekening hiervan is als volgt: (46,53-25/25)*100% = 86.12%. Dit is zeker de moeite waard geweest! Mijn rendement had nog hoger kunnen zijn als ik slechts 20 euro zou hebben ingelegd. Vandaag heb ik besloten om mijn portefeuille te verkopen en het terug te boeken naar mijn bankrekening. De reden is dat ik het niet handig vind om op heel veel verschillende plekken tegelijkertijd te beleggen. Mijn favoriete plek om te beleggen is overigens de Giro (voor aandelen etc.) en Coinbase Pro (voor crypto).

Beleggen bonus actie in geld van 20 euro bij ASN Bank beleggen
Beleggen bonus actie in geld van 20 euro bij ASN Bank beleggen waardoor mijn rendement uiteindelijk in totaal 86.12% is op mijn inleg van 25 euro.

Beleggen bonus actie in geld van 65 euro bij Centraal Beheer voor nieuwe klanten

Centraal beheer 65 euro bij minimale inleg 500 euro. Één van de beleggen bonus acties.
Centraal Beheer is onderdeel van Achmea.

Centraal beheer beleggen: 65 euro cadeau bij 500 euro inleg na vier maanden. De actieperiode was t/m 30 juni 2020. Als je uiterlijk 23 juni 2020 een beleggingsrekening opende kon je nog mee doen aan de actie. Het was de bedoeling dat je uiterlijk 30 juni 2020 minstens 500 euro zou inleggen. Ik raad je aan om ook de voorwaarden en risico’s van de actie door te lezen zodat je goed geïnformeerd kunt beslissen of je aan deze actie wilt meedoen. Het is belangrijk om je aan de actievoorwaarden te houden omdat je anders geen aanspraak kunt maken op de beleggen bonus actie in geld van 65 euro na vier maanden.

Mijn ervaring met Centraal beheer beleggen

Update 30-5-2020:

Zelf heb ik 525 euro ingelegd in maart 2020. Dit was achteraf de slechtste timing ooit. Het is niet mogelijk om de markt te voorspellen maar ik had het graag gekund. Inmiddels is de koers wel weer hersteld tot boven mijn inleg. De marge voordat ik verlies maak op mijn inleg van 525 euro was logischerwijs 65 euro (gelijk aan actiebedrag) of te wel 12.38%. De koers van de belegging mag dalen met 12.38% en dan zal ik alsnog geen verlies hebben.

Mijn beleggingsportefeuille bij Centraal beheer beleggen na inleg voor één van de beleggen bonus acties in geld.
Mijn beleggingsportefeuille bij Centraal beheer beleggen op 30/5/2020

Het is erg belangrijk dat je het mentaal aan kunt dat de koers van je belegging veel kan dalen tijdens een beleggen bonus actie in geld. Er kan iets gebeuren wat je niet verwacht zoals een corona crisis. Stel dat ik er onrustig van zou worden dat de koers zoveel daalde tijdens de corona crisis. Als ik mijn belegging had verkocht in maart 2020 dan had ik verlies gemaakt en geen aanspraak kunnen maken op de beleggen actie bonus in geld. Stel de koers van de belegging blijft 532.61 euro. Dit is een rendement van (532.61 – 525)/525) *100) = 1.44%. Dat is niet zoveel. Als je daarbovenop de actiebonus van 65 euro toevoegt, verhoogt dat mijn rendement naar (597.61 – 525)/525) *100) 13.83%. Hopelijk blijft de koers zoals die nu is of blijft die stijgen. In dat laatste geval kan mijn uiteindelijke rendement nog hoger worden.

Update 1-8-2020:

Sinds 29-7-2020 heb ik de 65 euro bonus ontvangen. Deze heeft Centraal Beheer automatisch opnieuw belegd. In tegenstelling tot 30-5-2020 hebben mijn beleggingen het uiteindelijk zeer goed gedaan. Het rendement t/m nu toe is = 18.76% (berekening: (623,48-525/525)*100). Exclusief de 65 euro bonus in geld zou het rendement 6.38% zijn geweest (berekening: (623,48-65-525/525)*100). Zoals je zult begrijpen hebben bonus acties in geld een zeer grote impact op het uiteindelijke rendement op de korte termijn.

65 euro beleggen bonus actie in geld van Centraal Beheer beleggen ontvangen
65 euro beleggen bonus actie in geld van Centraal Beheer beleggen ontvangen op 29-7-2020 en opnieuw automatisch belegd op 30-7-2020
Waarde van de beleggingen inclusief bonus actie in geld van 65 euro.
Waarde van de beleggingen bij Centraal Beheer inclusief bonus actie in geld van 65 euro

Beleggen bonus actie van 65 euro bij Kendu voor nieuwe klanten

Kendu: 65 euro cadeau bij 50 euro inleg na drie maanden. Deze actie liep t/m 30-4-2020 en hieraan kan je niet langer deelnemen.

Kendu, een initiatief van de ABN-AMRO. Één van de beleggen bonus acties in geld.
Kendu, een initiatief van de ABN-AMRO

Mijn ervaring met Kendu beleggen

Update 30-5-2020:

Door Corona was er in maart sprake van een tijdelijke dip in de koers. Momenteel is de beleggingsportefeuille inmiddels gelukkig weer gestegen. De huidige waarde van mijn portefeuille is 0.93 euro meer dan mijn inleg van 50 euro. Dit is een rendement van 1.86% (0.93 / 50 = 1.86%). Binnenkort ontvang ik 50 euro actiegeld. Als ik er hierbij voor het gemak vanuit ga dat de waarde van mijn portefeuille gelijk blijft dan verhoogt de beleggen actie bonus mijn rendement van 1.86% naar 101.86%! De geld bonus maakt een enorme impact op het te behalen rendement.

Mijn beleggingsportefeuille bij Kendu na inleg van 50 euro, voor één van de beleggen bonus acties in geld.
Mijn beleggingsportefeuille bij Kendu op 30/5/2020.

Update 26-6-2020:

Uiteindelijk heb ik 116,92 euro gestort gekregen op 26-6-2020. Dit is een rendement van 133,84% (berekening: (116,92-50/50)*100) wat natuurlijk enorm hoog is. De beleggen bonus actie in geld van 65 euro heeft ook hier een zeer grote impact op het rendement. Indien ik deze niet meereken dan zou het rendement slechts 3.84% geweest (berekening: (116,92-65-50/50)*100). Dit bewijst maar weer dat het de moeite waard kan zijn om aan beleggen bonus acties mee te doen.

Krijg ik mijn geld bonus actie als Kendu stopt?

ABN Amro is per 30 juni 2020 met Kendu gestopt. Hierbij werd mijn bovenstaande beleggingsportefeuille op 15 juni 2020 verkocht. Eventueel verlies werd door Kendu gecompenseerd. Stel de waarde van mijn portefeuille was op 15 juni 25 euro dan zou ik worden gecompenseerd tot aan mijn inleg bedrag van 50 euro. Daarbovenop werd de beleggen actie bonus in geld ook sowieso uitgekeerd door Kendu. Hierdoor zou je als je op dat moment in de tijd verlies zou hebben alsnog een rendement maken van 100% (50/50 = 100%). Als je in de plus stond, zoals ik op dat moment, hoefde er niet gecompenseerd te worden. Op 30 juni werd de waarde van mijn beleggingsportefeuille inclusief de bonus automatisch retour overgemaakt naar mijn bankrekening. Dit resulteerde uiteindelijk in een rendement van 133.84%!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.